Математичний двобій

Цікавим видом математичних змагань є командні турніри. Такі змагання вимагають від учасників відповідного рівня знань з предмета, а також попередньої підготовки.

Найстарші  учні  9 та 8 класів (вихованці вчителів математики Сметани М.О. та Лотиш М.П.), ось  уже другий рік поспіль змагаються у вмінні швидко і правильно розгадувати математичні завдання та загадки, розв’язувати завдання на логічне мислення.

У математичному двобої нещодавно взяли участь команди «Алгебра» та «Геометрія». Оцінювало відповіді справедливе журі. Усі учасники турніру позмагалися на славу, вперто і наполегливо виборювали кожне очко для своєї команди.

Такі турніри потрібні учням, адже мотивують їх не лише вивчати та повторювати навчальний матеріал, але і виховують у дітей  командний дух, вчать допомагати один одному і толерантно ставитися до товаришів по команді і до суперників.

Окрема подяка вчителю Сметані М.О. за естетично оформлений клас, належну підготовку усіх необхідних для заходу матеріалів, а також чудову та цікаву математичну газету!

ihnatyuk

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Стаївська гімназія імені Осипа Лещука; вулиця Нова, 32; Червоноградський район; індекс 80017, Львівська область
e-mail: staivka2012@gmail.com