Пізнаємо нове!

Змістовною і цікавою була поїздка учнів 3, 5 та 7 класів  Стаївської школи із своїми класними керівниками на виставку, присвячену  STEM-освіті, яку організувала для всіх охочих Сокальська школа №4.

  Назва  заходу «Гайда у Космос» говорить сама про себе! Чудові проекти, представлені учнями шкіл району, макети планет, захоплюючі досліди та різноманітні лего-конструкції – це не повний перелік того, що справило на дітей враження. Також дякуємо працівникам музею «Людина.Земля.Всесвіт» за можливість оглянути виїзну виставку експонатів цього музею.

   Подібні заходи дають можливість учням  ознайомитися із досягненнями робототехніки та можливістю використання її у навчанні та  повсякденному житті.

   Також учні відвідали історико-краєзнавчий музей «Сокальщина», прослухали цікаву розповідь працівників цього музею про народні ремесла, які були і є популярними на Сокальщині. Гордимося, що серед експонатів цього музею представлений альбом «Сокальська вишивка», автором якого є наша землячка Н.В.Гаврилів (Збожна).

         Директор школи Мирослава Ігнатюк

ihnatyuk

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Стаївська гімназія імені Осипа Лещука; вулиця Нова, 32; Червоноградський район; індекс 80017, Львівська область
e-mail: staivka2012@gmail.com